Boulevard van Vlissingen onder een donkere lucht (kleur)

van Fotografie Jeronimo

Boulevard van Vlissingen onder een donkere lucht (kleur) van Fotografie Jeronimo

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 135030
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Op een mooie dag besloot ik richting het strand van Vlissingen te rijden om daar een reportage te maken. Echter in Vlissingen aangekomen bleek dat het aan de kust geheel ander weer was dan in het binnenland en lag de boulevard onder een donkere regenlucht. Gelukkig trok deze snel weg en kwam de zon weer tevoorschijn zodat ik deze contrastrijke foto kon maken.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Jeronimo

Fotografie Jeronimo profielfotoAl van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in, en bezig geweest met, fotografie. De keuze om later dan ook als zelfstandig professioneel fotograaf aan het werk te gaan was dan ook snel gemaakt. Inmiddels heb ik mij ontwikkeld tot een allround fotograaf, onder de naam Fotografie Jeronimo, met bruidsfotografie, portretfotografie, natuurfotografie en dierenfotografie als specialisatie.Daarnaast ben ik als freelance-fotograaf werkzaam voor tal van (regionale en nationale) media. Niet alleen maak ik hierbij nieuwsreportages voor diverse kranten en internetmedia maar tevens bedrijfsreportages t.b.v. vakbladen.

Alle werken