Breda Skyline

van JPWFoto

Breda Skyline van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328655
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Klokslag twaalf uur op een zonnige herfstdag. Bijzondere wolkenslierten omlijsten de toren van de Grote Kerk van Breda, die trots boven de daken uitsteekt. Aan de voet ligt de Tolbrugstraat, die richting de Grote Markt van Breda loopt. Door de middagzon ontstonden krachtige schaduwpartijen. Omgezet naar zwart-wit is er een pittige foto ontstaan, met veel structuur. Let op: aan de zijkant van de Grote Kerk stond een steiger vanwege onderhoudswerk. Niet overheersend aanwezig, maar wel zichtbaar.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken