Breda Spanjaardsgat op heldere winteravond

van JPWFoto

Breda Spanjaardsgat op heldere winteravond van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 188247
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Opnieuw een beeld van een karakteristiek deel van Breda, het Spanjaardsgat. Voor de liefhebber, of voor bij wie dit beter uitkomt, een staande versie. Een winters tafereeltje, doordat de bomen geen blad meer hebben, maar de warmte van het licht en het intense blauw van de lucht geven het geheel het gevoel van een mooie voorjaarsavond. Mijn tintelende vingers vertelden echter wat anders, wachtend op het moment met het beste licht en de mooiste reflectie.
Een prachtige en herkenbare blik op Breda. Bekroond tot de Beste Binnenstad van Nederland 2017.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken