Een Werk aan de Muur shop

Breda Spanjaardsgat vanaf Prinsenkade Zwart Wit

- Werkcode: 242 638

JPWFoto over Breda Spanjaardsgat vanaf Prinsenkade Zwart Wit

Een detailrijke weergave van Breda Spanjaardsgat, gefotografeerd vanaf de Prinsenkade. Een geliefde stek om dit schitterend historisch stukje Breda in beeld te brengen. Ieder seizoen geeft weer een nieuwe aanblik. Deze keer in de vroege herfst, op een warme en zonovergoten dag. Later op de middag trokken wat wolkenvelden achter de Grote Kerk langs. Voor de foto gaf dit een mooie diepte om deze karakteristieke vast te leggen. Aan de muur een foto waarbij je zo Breda binnen wandelt!
Een prachtige en herkenbare blik op Breda. Misschien wel de mooiste zwart-wit foto van Breda!
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Breda Spanjaardsgat vanaf Prinsenkade Zwart Wit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Breda Spanjaardsgat vanaf Prinsenkade Zwart Wit

Koop de foto Breda Spanjaardsgat vanaf Prinsenkade Zwart Wit van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 242 638
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.