10% korting op Xpozer - Meer weten over Xpozer? Nog 1 dag en 5 uur geldig!

Werkcode: 169528

Breda zicht op Passantenhaven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 1 dag en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

In de afgelopen jaren is de binnenstad van Breda al flink op de schop gegaan. Het historische karakter van de stad is goed teruggekeerd. Voor bezoekers over land en water zijn fantastische voorzieningen aangebracht. Waar vroeger een ondergrondse parkeergarage lag, ligt nu een mooie waterpartij, van waaruit je zicht hebt op de Haven, de Hoge Brug, het oude postkantoor, Spanjaardsgat en niet te vergeten de Grote Kerk. In het vroege ochtendlicht met een snel bewegende wolkenpartij een tafereel om van te genieten.

Over Jean-Paul Wagemakers

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken