Broederlijke sneeuwklokjes

- Werkcode: 265 290

Arja Schrijver Fotografie over Broederlijke sneeuwklokjes

Foto van twee sneeuwklokjes die in verschillende stadia van hun groei zijn. De een heeft de bloemblaadjes nog dicht, de ander heeft ze al geopend en hangt er als een mooi lantaarntje achter. M'n oog viel op de sneeuwklokjes omdat ze zo broederlijk bij elkaar staan.

Er scheen op deze ochtend in februari een voorzichtig zonnetje tussen de bomen door en die zachte uitstraling heb ik in de bewerking van de foto doorgevoerd. Ik heb gekozen voor een uitvoering in pasteltinten met een zacht paarse achtergrond. Ook heb ik het contrast naar beneden gehaald, zodat er een rustige sfeer ontstaat.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Broederlijke sneeuwklokjes op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Broederlijke sneeuwklokjes

Koop de foto Broederlijke sneeuwklokjes van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 265 290
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden