Broederlijke sneeuwklokjes

van Arja Schrijver Fotografie

Broederlijke sneeuwklokjes van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 265290

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 101 gratis verzending!

Omschrijving

Foto van twee sneeuwklokjes die in verschillende stadia van hun groei zijn. De een heeft de bloemblaadjes nog dicht, de ander heeft ze al geopend en hangt er als een mooi lantaarntje achter. M'n oog viel op de sneeuwklokjes omdat ze zo broederlijk bij elkaar staan.

Er scheen op deze ochtend in februari een voorzichtig zonnetje tussen de bomen door en die zachte uitstraling heb ik in de bewerking van de foto doorgevoerd. Ik heb gekozen voor een uitvoering in pasteltinten met een zacht paarse achtergrond. Ook heb ik het contrast naar beneden gehaald, zodat er een rustige sfeer ontstaat.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken