Brokopondo stuwmeer

van Ton de Koning

Brokopondo stuwmeer van Ton de Koning

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 152747
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118 gratis verzending!

Omschrijving

Dode bomen steken al zo'n 45 jaar uit het water. De boomstammen onder water zijn goud waard. 160.000 hectaren tropisch regenwoud verdween in 1965 onder water. Het Brokopondostuwmeer is het oudste stuwmeer van Zuid-Amerika. Een stuwmeer waar vooraf vrijwel geen hout is gekapt, waardoor er nu nog honderdduizenden bomen, van minstens 35 soorten tropisch hardhout instaan. Doordat er geen zuurstof bijkomt krijg je hier prachtig mooi hout. Het kappen is wel wat duurder, men betaald namelijk een dubbele kapheffing omdat herplanten nogal "lastig" is...

Dit werk wordt aangeboden door Ton de Koning

Ton de Koning profielfoto1. Kwaliteit staat voorop. 2. Met een kritisch oog kijken. 3. Met minder geen genoegen nemen. Zomaar drie van Tons opvattingen over fotografie. Om kwaliteit te kunnen leveren hoort een goede en gedegen voorbereiding. Hij neemt graag alle tijd om net het juiste moment vast te kunnen leggen.

Zijn interesses zijn breed, zo ook in de fotografie. Een camera heeft hij altijd bij de hand. De passie voor fotografie gaat ver. Klimmen over hekken, banjeren door de regen, ploeteren in de modder, of juist de snikhete zon, zijn voor hem geen barricades. Het gaat om het resultaat. Om juist die foto te schieten die het verschil maakt.

Hier vind je fotomappen met foto's uit zijn uitgebreide archief. Veel foto's van Rotterdam, in zwart/wit, kleur, nacht of overdag. Maar ook andere steden, landen én landschapsfotografie van zowel zijn reizen als dichtbij huis kun je bij Ton de Koning vinden. En dat niet alleen, natuur, bloemen, dieren én een andere passie van hem! Muziek, sfeerbeelden van straatmuziek tot live concerten.

Ton de Koning is de fotograaf van ProBeeld.

Alle werken