Een Werk aan de Muur shop

Brownsberg uitzicht

- Werkcode: 152 734

Ton de Koning over Brownsberg uitzicht

Brownsberg Natuurpark is een natuurreservaat dat gelegen is in het district Brokopondo. Een van de districten van Suriname en zo'n 130 km ten zuiden van Paramaribo. Dit gebied is bedekt met het tropische regenwoud dat deel uitmaakt van het Amazoneregenwoud. Het park is 12.200 Ha groot en ligt op een heuvel met een 400 meter hoge top. Het is rijk aan flora en fauna. Men kan de brulapen hier goed horen. Men zegt echter als je deze hoort je zeker kan zijn dat er regen gaat volgen. Momenteel wordt het gebied, ondanks dat het een beschermd gebied is, door vooral Braziliaanse goudzoekers ernstig aangetast.
Ton de Koning profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ton de Koning

1. Kwaliteit staat voorop. 2. Met een kritisch oog kijken. 3. Met minder geen genoegen nemen. Zomaar drie van Tons opvattingen over fotografie. Om kwaliteit te kunnen leveren hoort een goede en gedegen voorbereiding. Hij neemt graag alle tijd om net het juiste moment vast te kunnen leggen.

Zijn interesses zijn breed, zo ook in de fotografie. Een camera heeft hij altijd bij de hand. De passie voor fotografie gaat ver. Klimmen over hekken, banjeren door de regen, ploeteren in de modder, of juist de snikhete zon, zijn voor hem geen barricades. Het gaat om het resultaat. Om juist die foto te schieten die het verschil maakt.

Hier vind je fotomappen met foto's uit zijn uitgebreide archief. Veel foto's van Rotterdam, in zwart/wit, kleur, nacht of overdag. Maar ook andere steden, landen én landschapsfotografie van zowel zijn reizen als dichtbij huis kun je bij Ton de Koning vinden. En dat niet alleen, natuur, bloemen, dieren én een andere passie van hem! Muziek, sfeerbeelden van straatmuziek tot live concerten.

Ton de Koning is de fotograaf van ProBeeld.

Alle werken van Ton de Koning


Waarom je kiest voor Brownsberg uitzicht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Brownsberg uitzicht

Koop de foto Brownsberg uitzicht van Ton de Koning op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 152 734
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.