Brug over het Grand Union Canal, England

van Frans Blok

Brug over het Grand Union Canal, England van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 146030
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Het Grand Union Canal is een 220 kilometer lang kanaal tussen Londen en Birmingham. Ooit was het een belangrijke transportroute; tegenwoordig wordt het alleen nog maar gebruik door de pleziervaart.

Hier zien we een van de vele bruggen over het kanaal, in de buurt van Watford. Het spel van zonlicht en schaduw, het spiegelende wateroppervlak en de golven van een zojuist gepasseerde boot, zorgen voor een magisch moment.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken