Brug van Vroenhoven

- Werkcode: 970 578

Mark Bolijn over Brug van Vroenhoven

Architectuurfoto in zwart-wit uitvoering met een fantastisch lijnenspel. De plek is Vroenhoven, op de grens van Nederland en België.
De foto toont de onderkant van de brug, en deze plek dient als amfitheater en is tevens de ingang van het belevingscentrum over WO II en de binnenvaart.
Mark Bolijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Bolijn

Natuurfotografie en reisfotografie. Twee vormen van fotografie die mij enorm aanspreken. Beiden zijn trouwens geweldig goed te combineren!
Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar de soms wat onbekendere, maar speciale plekken die uniek en kenmerkend zijn voor een dorp of stad. Een authentiek smal straatje, een statig pand of een pittoresk pleintje, gefotografeerd met verschillende omstandigheden in weer en licht, wat krachtige foto's oplevert.
Ook het weer en de belichting probeer ik duidelijk naar voren te laten komen in landschapsfoto's. Lange belichtingstijden voor een dromerige sfeer of mooie wolken voor een dynamisch panorama, leveren hiermee ook krachtige foto's op.
Zo ben ik altijd op reis door natuur en cultuur!

Alle werken van Mark Bolijn


Waarom je kiest voor Brug van Vroenhoven op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Brug van Vroenhoven

Koop de foto Brug van Vroenhoven van Mark Bolijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 970 578
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden