Bruggetje in Venetië

van Arja Schrijver Fotografie

Bruggetje in Venetië van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 762311
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Foto van één van de vele, mooie bruggetjes in Venetië. Er zijn rond de 400 exemplaren in de stad, over de 177 kanalen.
Het is heerlijk dwalen in de oude stad, door de vele steegjes, langs de kanalen en de kleurrijke huizen. Je weet soms niet waar je moet kijken. De sfeer is ook bijzonder met al die historische gebouwen en autoloze straatjes. Toegegeven, je moet wel door de toeristen heen kijken, maar afgezien daarvan is het heel apart om te beseffen dat er al eeuwen mensen door diezelfde straatjes met diezelfde huizen lopen.
De gondels in Venetië zijn er ook al eeuwenlang. De gondel op de foto is zwart van kleur, maar die kleur werd pas ingesteld in de zeventiende eeuw. Daarvoor was het gebruikelijk dat families zelf kleuren kozen voor hun gondels.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken