Een Werk aan de Muur shop

Brugleuning

- Werkcode: 980203

Erik Reijnders over Brugleuning

In Haarlem vind je oude bruggen met gietijzeren hekwerken. saai en kleurloos op het trieste af. Een ceative bewerking maakte er een kleurrijk geheel van, een brug die om het evnem welke gracht kan kruizen. Amsterdam Urtecht of Leiden. veel oude bruggen is de stad zouden zo een klein feestje zijn. nu is dit kleurrijke werk een feestje voor aan de muur.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Brugleuning als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Brugleuning

Koop dit digital art werk Brugleuning van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 980203
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.