Bryce Canyon National Park

- Werkcode: 301 966

Loek van de Loo over Bryce Canyon National Park

Bryce Canyon National Park kenmerkt door rotspartijen die als pilaren in een halve cirkel staan. De gigantische pilaren zijn ontstaan door erosie. Op sommige plaatsen is de kloof zo diep en nauw dat vegetatie niet mogelijk is. Op deze foto zien we dat een boom met de kruin net de top van de rotsen haalt. We zijn ook een tweede boom uit de bast groeien. Daar waar de rotspilaren Hoodoos worden genoemd is hier sprake van een plantaardige Hoodo.
Loek van de Loo profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Loek van de Loo

Loek van de Loo maakt foto's over de gehele wereld. Landschappen en straatfotografie vormen belangrijke pijlers in zijn werk. In de ontmoeting met mensen over de gehele wereld zoekt hij mogelijkheden om via fotografische beelden bruggen te slaan. Niet al mijn werk is geschikt om aan de muur te hangen. Ander werk is te zien op http://www.lvdloo.nl

Alle werken van Loek van de Loo


Waarom je kiest voor Bryce Canyon National Park op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bryce Canyon National Park

Koop de foto Bryce Canyon National Park van Loek van de Loo op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 301 966
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden