Buddha in boom

- Werkcode: 776 903

Sebastiaan Hamming over Buddha in boom

Wie de glossy foto’s van Thailand bekijkt zal hem vast tegengekomen zijn. Het beeld is inmiddels wereldberoemd en je kan kan hem in het echt bekijken in Ayutthaya bij de Wat Phra Mahathat.


De Wat Phra Mahathat (Tempel van het Grote Reliek) is een van de oudste tempels in Ayutthaya (eind 14e eeuw). De tempel was het centrum van religieuze ceremonies en een eerbetoon aan koning Ramesuan, die leefde van 1388 – 1395. De tempel was tevens zijn residentie. De tempel is bekend om zijn enorme ‘prang’ van lateriet, de oorspronkelijk 46 meter hoog was. De ‘prang’ is later ingestort maar de fundamenten worden nog omringd door enkele gerestaureerde ‘chedi’.

Bijzonder is het stenen hoofd van Boeddha dat is overwoekerd door de wortels van een oude wurgvijg (Banyan). Thai vereren deze plek die zij als heilig beschouwen. Het is nu tevens een hotspot voor fotograven.
Sebastiaan Hamming profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sebastiaan Hamming

Alle werken van Sebastiaan Hamming


Waarom je kiest voor Buddha in boom op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Buddha in boom

Koop de foto Buddha in boom van Sebastiaan Hamming op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 776 903
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden