Bugatti 57-SC Atlantic 1938 en Delage D8-120 Aerosport 1938

Werkcode: 755 134 Kopieer de werkcode

Jan Keteleer profielfoto Voor de liefhebber van oude klassieke auto's is deze combinatie van een Bugatti 57-SC Atlantic 1938 en Delage D8-120 Aerosport 1938 werkelijk een prachtig werk om in huis te hebben.
De klassieke Bugatti 57-SC Atlantic en de prachtige Delage D8-120 behoren tot de mooiste auto's ooit gebouwd.
U kunt dit werk in diverse materialen en zonder kwaliteitsverlies in alle formaten laten drukken.
Voor de liefhebber van oldtimers is de serie van de kunstenaar Jan Keteleer een droom die uitkomt. De kunstenaar heeft een fraaie selectie gemaakt van de allermooiste auto's die hij tot in het kleinste detail minutieus heeft geschilderd. - –

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Meer weten over Jan Keteleer?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Fam. Jansen
Nederland
4.5 / 5

Leuk persoonlijk contact als je vragen hebt en je krijgt ook heel snel een reactie. Wij hadden een ‘spoedverzoek’ en dat wat geen enkel punt. Goede service dus! De kwaliteit van het papier is goed en het resultaat in de kamer is een echte metamorfose.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Secretariaat It Deelshus
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Clear website, great customer service!! Very satisfied! (Original) Duidelijke website, fijne klantenservice!! Zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Jacqueline Buurman
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Log in, take an extensive look, save everything that qualifies, and use the app to take photos of your own wall and chosen painting. Nice and friendly texts, help if you need it. My painting was delivered well packaged. Nice that I could specify my own size. Huge selection!! (Original) Inloggen, uitgebreid kijken, alles opslaan wat in aanmerking komt, en de app om foto's te maken van je eigen muur en gekozen schilderij. Leuk en vriendelijke teksten, hulp als je dan wenst. Mijn schilderij werd goed ingepakt bezorgd. Leuk dat ik mijn eigen maat kon opgeven. Enorm veel keus!!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Astrid van Zuijlen
Nederland
5 / 5

Kwaliteit en service
De afdruk op linnen ziet er geweldig uit, levering netjes op tijd, goed verpakt en aandacht voor de klant, regelmatig een tussentijds bericht.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Corrie
Nederland
4.5 / 5

Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015
gerry letteboer
Nederland
5 / 5

Heel goed
Heel goed mooi schilderij laten maken .op canvas .Heel mooi geworden ,ben er heel blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
John de Jong
Nederland
5 / 5

helemaal blij aan de muur
Hadden 25 jaar iets boven de bank hangen waren daar zeer aan gehecht nu nu pianotafreel hopelijk weer 25 jaar blij mee heel mooi aan de muur Gr John/Jacq

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Jan
Nederland
5 / 5

Mooie duidelijke website. Prettig contact, wordt direct op mail gereageerd. I.v.m. verjaardag, snelle levering, en precies volgens afspraak geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
monique
Nederland
5 / 5

FANTASTISCHE KWALITEIT
fijne service en prachtige kwaliteit! Aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Barbra
Nederland
5 / 5

Goede advisering en service ook bij problemen
Eerste levering liep niet geheel vlekkeloos was eerst niet goed en afgekeurd, vervolgens kwam het schilderij eerder aan dan doorgegeven, maar we waren thuis, helaas was het toch beschadigd, we hadden ook wel een heel groot werk. Na overleg heel netjes opgelost en weer opgestuurd op exact het moment geleverd van wat was doorgegeven en heel goed ingepakt en zag er prachtig uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Gerda
Nederland
5 / 5

Zeer vriendelijke en snelle service, het eindresultaat van het werk dat voor ons gemaakt is, is geweldig, we zijn er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Eveline
Nederland
5 / 5

Prima verzorgd
Ik werd steeds op de hoogte gehouden . Leuk ook, de achtergrondinformatie over de maker.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Bugatti 57-SC Atlantic 1938 en Delage D8-120 Aerosport 1938 van Jan Keteleer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 20 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
182,-164,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!