Buispanorama Bristol, Engeland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 102132
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
123 gratis verzending!

Omschrijving

De College Green is een driehoekige openbare ruimte in Bristol, Engeland. Langs een zijde van de driehoek staat de kathedraal, langs een andere zijde het stadhuis. De derde zijde wordt ingenomen door de winkels en pubs van Park Street.

Dit buispanorama is samengesteld uit twaalf verschillende foto's en heeft daarna een groot aantal bewerkingen ondergaan in Photoshop die het een schilderachtige sfeer geven

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken