Burg Eltz van Steven Dijkshoorn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437455
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Burg Eltz het kasteel wat in ieder sprookje gebruikt kan worden. Burg Eltz is één van de belangrijkste burchten in Duitsland, en ligt gelegen in de plaats Wierschem. Er werd maar liefst 500 jaar aan Burg Eltz gebouwd, en het resultaat mag er wezen!

Dit unieke kasteel kan nu bij jou aan de muur hangen! Het kasteel in combinatie met het portret met rode jas is een uniek combinatie. Je vrienden en vriendinnen zullen jaloers op je zijn!

En wist je dat van de graven die er al sinds 1150 wonen, elke generatie zijn eigen vleugel aanbouwt rond het oudste gedeelte: de romaanse wachttoren. Dit zorgt voor een ingewikkeldheid maar buitengewoon romantisch karakter.

Wil je Burg Eltz nou niet aan je muur hebben, ga er dan zelf naartoe en ervaar dit mooie stukje architectuur!

Dit werk wordt aangeboden door Steven Dijkshoorn

Steven Dijkshoorn profielfotoMijn naam is Steven Dijkshoorn en maak al jaren met veel plezier foto's. Mijn focus heeft altijd gelegen bij urbex fotografie. Dit is het vastleggen van verlaten gebouwen waar je oorspronkelijk niet in mag dus het is altijd een avontuur. Meer daarvan is te zien en te lezen op https://www.stevendijkshoorn.nl en natuurlijk kan je me daar ook bereiken.

Maar de tijd staat niet stil en mijn ontwikkelking ook niet. Er zijn veel foto's te vinden van: Stillevens, Rotterdam, Schotland, Architectuur, Dieren en nog veel meer.

Veel succes in je zoektocht naar een mooie foto of behang bij jou aan de muur.

Steven Dijkshoorn

Alle werken