Burgemeester meeuwen in de lucht

van Jan Keteleer

Burgemeester meeuwen in de lucht van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 500216
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Niets doet denken aan een weekend aan de oceaan, net zoals deze scène van Glacious Seagulls die langs de hemel vliegen. Dit mooie kunstwerk van Jan Keteleer heeft persoonlijkheid en charme over. Toch neemt het ons mee naar een eenvoudige, elegante scène. Er is iets met dit moment in de tijd, en met deze vogels, dat een grote vrede tot stand brengt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken