Een Werk aan de Muur shop

Bushuissluis Amsterdam

- Werkcode: 442640

Hendrik-Jan Kornelis over Bushuissluis Amsterdam

De Bushuissluis is een vaste brug in Amsterdam-Centrum. Sluis staat hier voor stenen brug; er heeft hier geen sluis gelegen.
Ze overspant de Kloveniersburgwal en verbindt zo de Oude Hoogstraat met de Nieuwe Hoogstraat. Het is de noordelijkst gelegen brug over de Kloveniersburgwal voordat ze (richting noorden) onder de Nieuwmarkt duikt en daarna verder gaat als Geldersekade. De brug wordt (behalve aan de zuidwestkant) omringd door gemeentelijke en rijksmonumenten, waar van het Trippenhuis het bekendst is.
Hendrik-Jan Kornelis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hendrik-Jan Kornelis

Als kind al was er al voorliefde voor beeldende kunst. Als technicus was ik altijd creatief bezig in producten, services en werkwijze. Op latere leeftijd meer tijd genomen voor mijn kunst (fotografie) passie.

Alle werken van Hendrik-Jan Kornelis


Waarom je kiest voor Bushuissluis Amsterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bushuissluis Amsterdam

Koop dit digital art werk Bushuissluis Amsterdam van Hendrik-Jan Kornelis als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 442640
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.