Een Werk aan de Muur shop

Cafe Le Refuge Parijs

- Werkcode: 1 013 296

lee eggstein over Cafe Le Refuge Parijs

uit de serie Café Scene.
lee eggstein profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door lee eggstein

Architectuur - Schilderkunst - Fotografie
Naar onze mening zijn zijn kunstwerken bijzonder veelzijdig en weerspiegelen ze het plezier van de kunstenaar in het experimenteren en het bereik.
Kunst belichaamt op een bijzondere manier het verlangen om zich met iets nieuws bezig te houden en grenzen op te zoeken - een weg die Lee Eggstein in zijn artistieke werk altijd heeft bewandeld.
De werken van Lee Eggstein zijn het resultaat van een decennialange en onvermoeibare creatieve drang, waarbij de meest uiteenlopende stilistische middelen en technieken worden ingezet.
Lee Eggstein's creatieve periodes en zijn engagement op vele gebieden van de kunst, oprichter en spreker van de kunstenaarsgroep EKABA, voorzitter van de kunstvereniging ART Baden-Baden e.V., konden zeker vele pagina's vullen, maar we willen het graag in enkele voor iedereen begrijpelijke zinnen presenteren en beschrijven, om het toegankelijk en tastbaar te maken - ook om de geest van de kunstenaar, die deze waarden leeft en waardeert, te eren.

Alle werken van lee eggstein


Waarom je kiest voor Cafe Le Refuge Parijs op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Cafe Le Refuge Parijs

Koop dit digital art werk Cafe Le Refuge Parijs van lee eggstein als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 013 296
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
170,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.