Een Werk aan de Muur shop

Calm power

- Werkcode: 1 047 061

Costas Ganasos over Calm power

Kou is voor Schotse hooglanders geen probleem, zeker in de laatste 'slappe' winters niet. De dikke, langharige wintervacht houdt ze wel warm. Om zich voor te bereiden op de schaarse wintermaanden, eten hooglanders zich in de zomer en herfst helemaal vol. Zo beginnen ze goed opgevet aan de winter. Met hun graaswerk zorgen ze ervoor dat het landschap open en gevarieerd blijft, zodat er weer veel vogels, vlinders en bijzondere planten kunnen leven.
Costas Ganasos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Costas Ganasos

Hallo iedereen en bedankt voor jullie interesse in mijn werk .Mijn naam is Costas Ganasos en ik ben een hobby gepassioneerd landschap en portret fotograaf. Ik woon in de prachtige regio West-Friesland in Hoorn. Mijn werk is altijd iets nabewerkt .... mijn principe is om mijn beelden zo natuurlijk mogelijk te houden . Groeten , Costas

Alle werken van Costas Ganasos


Meer weten over Costas Ganasos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Calm power op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Calm power

Koop dit digital art werk Calm power van Costas Ganasos als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 047 061
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
148,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.