Een Werk aan de Muur shop

Camouflage uil

- Werkcode: 964947

Danny Slijfer Natuurfotografie over Camouflage uil

Een rustende (ook wel roestende) ransuil in een berk, middenin een woonwijk tussen het verkleurende herfstblad. Doordat de uil zulke schutkleuren heeft, is hij perfect gecamoufleerd ten opzichte van de berkentakken.
Danny Slijfer Natuurfotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Danny Slijfer Natuurfotografie

Danny Slijfer (1989) is een allround natuurfotograaf woonachtig in Dieren, met als achtertuin de Veluwezoom. Zijn werkgebied en tevens zijn grootste inspiratiebron is de Nederlandse natuur. De schoonheid van flora en fauna dichtbij huis op de gevoelige plaat zetten is zijn passie.

Natuurfotografie betekent voor Danny, als echt buitenmens, meer dan werk. Het is een manier van leven geworden waarin hij rust vindt, energie opdoet en zich verwondert over de kleine details van de natuur. Dit gevoel wil hij in beeld en verhaal aan anderen overbrengen om te laten zien hoe mooi de natuur is.

Alle werken van Danny Slijfer Natuurfotografie


Waarom je kiest voor Camouflage uil op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Camouflage uil

Koop de foto Camouflage uil van Danny Slijfer Natuurfotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 964947
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
247 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.