Een Werk aan de Muur shop

Carnaval, Kempenoptocht 2019 Hapert (N-B)

- Werkcode: 948811

Karen Nijst over Carnaval, Kempenoptocht 2019 Hapert (N-B)

Op de tekening:
CV De BrassersVeldhoven – Carnavalskrakers (7e plaats) en JV de Barbiertjes “Googlen”
Met op de achtergrond de Molen van Hapert
Karen Nijst profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karen Nijst

Mijn passies zijn tekenen, reizen, ontwerpen, grafisch vormgeving en (website) programmering. Momenteel heb ik al jarenlang mijn eigen webbureau, maar in de vrije uurtjes teken ik zo veel en vaak mogelijk. De laatste jaren werk ik graag op papier én –steeds vaker- op mijn IPAD Pro.

Ik vind het een uitdaging om te zoeken naar het beste kleurenpalet, juiste compositie en uitsnedes. Ook combineer ik vaak verschillende taferelen. Daarnaast is het niet mijn voornaamste streven om mensen herkenbaar weer te geven tenzij het om een portret gaat natuurlijk. Ik wil gewoon een bepaalde sfeer zo goed mogelijk weergeven!

Ik kan mezelf verliezen in zo’n tafereel. Zoals de tekening van de markt in Maastricht. Wat denken die mensen? Waar gaan ze naartoe? Hoe zou hun leven eruit zien? Zoiets blijft boeien tijdens het tekenen van elk figuurtje -hoe klein dan ook- .

Carnaval
Uiteraard is ook de vastelaovend in Mestreech onderwerp van menig tekening. Een dankbaar onderwerp zelfs, want alleen in Maastricht vind je de sjoenste taferelen. Prachtig uitgedoste mensen, heerlijke kleuren… fantasierijk én vooral: ‘sjiek’.
Sinds ik in Brabant woon, ga ik graag naar de Kempenoptocht. Ook dat heeft de nodige inspiratie opgeleverd voor verschillende tekeningen.

Alle werken van Karen Nijst


Waarom kiest voor Carnaval, Kempenoptocht 2019 Hapert (N-B) als ingelijst werk

  • Levering was vlot. toen mijn zoon de eerste "foto" uitpakte werd hij even stil. Hij vond hem heel erg mooi. Lijsten zijn ook mooi.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Diverse lijsten en passe-partout

Carnaval, Kempenoptocht 2019 Hapert (N-B)

Koop de illustratie Carnaval, Kempenoptocht 2019 Hapert (N-B) van Karen Nijst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 948811
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
192 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.