Chateau Chambord

- Werkcode: 919 764

Erik Reijnders over Chateau Chambord

Chateau Chambord is zonder enige twijfel een van de mooiste kastelen van Frankrijk . Misschien zelfs we het mooiste jachtslot van Europa. Dit zeer volumieuze chateau spreekt tot de verbeelding. Het is een waar sprookjes kasteel, maar ook het ridder gevoel komt hier naar boven. Op dit werk één van de wenteltrappen alwaar een Prinses romantisch achtervolgd kan worden of waar een stoere ridder zijn zwaard hanteerd. kortom een romantisch werk dat in elk romantisch interieur.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Chateau Chambord als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Chateau Chambord

Koop dit digital art werk Chateau Chambord van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 919 764
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden