Een Werk aan de Muur shop

Chateau Chambord

- Werkcode: 924037

Erik Reijnders over Chateau Chambord

Chateau Chambord een waar jacht slot met een omvang die zijn gelijke niet kend. wie de Franse Loirestreek bezoek moet ook hier geweest zijn. dit impozante bouwwerk gebouwd in een tijd dat grootte hijskranen nog niet bestonden. In dit werk onde een wolkenlucht zoals franse schilders het zouden doen uit de romantische school. Het werk is tijdloos en past daardoor in vele verschillende stijlen.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Chateau Chambord als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Chateau Chambord

Koop dit digital art werk Chateau Chambord van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 924037
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
59 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.