Cheeta's / Jachtluipaarden @ Entabeni Game Reserve Zuid Afrika

Werkcode: 393 691 Kopieer de werkcode

Capture the Light profielfoto Twee majestueuze jachtluipaarden (cheeta's) zijn vereeuwigd in een prachtige foto terwijl ze genieten van een verfrissend moment bij een waterpoel in het adembenemende Entabeni Game Reserve in Zuid-Afrika. Deze indrukwekkende roofdieren, die bekend staan om hun sierlijke snelheid en gracieuze bewegingen, worden hier afgebeeld in hun natuurlijke habitat. De sprankelende waterpoel vormt een serene achtergrond voor dit intieme tafereel, waarbij de cheeta's hun dorst lessen na een vermoeiende jacht. Met hun gestippelde vachten en doordringende ogen stralen de jachtluipaarden kracht en elegantie uit, waardoor de foto een betoverende weergave is van de wilde schoonheid van de Afrikaanse natuur.

Deze adembenemende foto van de twee cheeta's in het Entabeni Game Reserve biedt niet alleen een visueel spektakel, maar vertelt ook een verhaal van samenwerking en overleving. Jachtluipaarden staan erom bekend dat ze vaak alleen opereren, maar hier worden ze gezien terwijl ze genieten van een gezamenlijk moment bij de waterpoel. Deze zeldzame blik in hun sociale interactie toont de diepe band tussen deze indrukwekkende dieren. Als een van de meest bedreigde diersoorten ter wereld is het belangrijk om het belang van het behoud van hun leefgebied en de bescherming van hun populaties te benadrukken. Deze foto van de jachtluipaarden in hun natuurlijke omgeving roept een gevoel van bewondering en verwondering op, en herinnert ons eraan hoe kostbaar en fragiel de biodiversiteit van onze planeet is.

Dit werk wordt aangeboden door Capture the Light

Het leuke van fotograferen is het delen van de foto’s. Daarom bied ik graag de mogelijkheid aan om mijn foto’s aan je muur te hangen. Op canvas, glas, metaal of in een klassieke fotolijst.
Samen met Werk aan de Muur. Voor een professioneel resultaat.

Meer weten over Capture the Light?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Angelique
Nederland
5 / 5

Maat die ik wilde was niet mogelijk! Maar door mee te denken kwamen we eigenlijk tot een nog beter resultaat. Snelle levering en top kwaliteit. Wij zijn super blij met het resultaat!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Katy
Nederland
5 / 5

Prettig
Duidelijke mail over je bestelling. Goed te bereiken. Netjes verpakt en een heel mooi schilderij

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Jan en Diny
Nederland
5 / 5

Goede adviezen, vriendelijke en deskundige medewerksters,
Regelmatig telefonisch overleg heeft er toe geleid dat we goede adviezen hebben gekregen. Het eindproduct is excellent! Wij zijn zeer tevreden. Dank je wel aan alle medewerk(st)ers. Vanwege onze verhuizing is onze inrichting nog niet volledig en zullen we later nog een afbeelding uploaden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
Rijndam Revalidatiecentrum
Nederland
5 / 5

Een hele goede begeleiding bij de aankoop van de fotowerken. Tonen souplesse, zijn meedenkend en meewerkend van begin tot eindaflevering van het produkt. Heel enthousiaste reacties van mensen ontvangen die onze foto´s zien. De werken voegen iets extra´s toe aan de beleving van de ruimtes.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
Fredérique
Nederland
5 / 5

Topservice
Het werk was zeer mooi en hoogstaand afgewerkt. Had gevraagd om een snelle levering, en dit werd tot in de puntjes geregeld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Johannes
Nederland
5 / 5

Prima kwaliteit en volgens de afgesproken levertijd in huis!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Martijn
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Tijdens het uitpakken van het geleverde produkt bleek deze licht beschadigd te zijn. Werkaandemuur heeft dit keurig opgelost door een nieuw doek te verzenden. Het eerder geleverde doek mocht ik behouden/ weggeven.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Sandra
Nederland
5 / 5

Top
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Theo
Nederland
4.5 / 5

goed geregeld van afhandeling tot verpakking en kwaliteit van het werk
goede opvolging bij vragen en het geleverde voldoet boven verwachting

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
A. Taal
Nederland
5 / 5

Prima service, ook als er eens iets mis gaat
Wij bestelden een acryl werk en kregen dit met een beschadiging (flinke deuk) geleverd. Na wat communicatie en onderbouwende foto's is een nieuw gemaakt werk geleverd, deze keer helemaal heel (ook beter ingepakt). We genieten er elke dag nog van. Prima service van dit bedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
Coppens Rudy
Nederland
3.5 / 5

mooie canvasfoto
mooie canvasfoto goed verpakt maar nogal duur

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Brigitte
Nederland
5 / 5

Goede service, genoeg keus, goede kwaliteit. prettige ontvangst op locatie. snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Cheeta's / Jachtluipaarden @ Entabeni Game Reserve Zuid Afrika van Capture the Light op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
176,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden