Een Werk aan de Muur shop

Cheetah Hill

- Werkcode: 997 426

Martijn Schrijver over Cheetah Hill

De vegetatie van het oorspronkelijke landschap deed me denken aan de vacht van een Cheetah. Met Photoshop heb ik de Cheetah gecreëerd. Ik heb veel tijd gestoken in het handmatig toevoegen van de planten. Deze creatie is gedeeld op de Instagram pagina van Adobe Photoshop. Ik mocht daar een week lang mijn werk presenteren.

Deze voorstelling met sfeervolle kleurstelling lijkt me zeer geschikt voor in een woonkamer, slaapkamer of creatieve ruimte. Enerzijds is het een rustig beeld maar het bevat ook veel details. Je blijft er naar kijken.

Deze afbeelding is onderdeel van mijn Cheetah serie. De werken “Cheetah Beach” en “Cheetah Birds” behoren ook tot deze serie.
Martijn Schrijver profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martijn Schrijver

Martijn is geïnspireerd door de natuur en maakt surrealistische digitale creaties. Zijn fantasie brengt hij tot uiting met Photoshop. Gepassioneerd en vakkundig worden dieren verwerkt in onder andere landschappen. Ondanks de natuurgetrouwe uitwerking maakt hij onwerkelijke voorstellingen met doorgaans bovennatuurlijke en humoristische toevoegingen. De grens tussen realiteit en fictie vervaagt.

Tastbare dagdromen

Ik kan zeer enthousiast worden van een idee. Als tijdens de schetsfase het enthousiasme in mijn hele lichaam te voelen is, dan moet ik het van mezelf gaan uitwerken. Het is een innerlijke drang om een idee te vertalen naar een concreet beeld. Het maakt dan niet uit hoe moeilijk en tijdrovend het is.

Mijn wereld binnenstappen

Ik heb altijd een intens verlangen gehad om creatieve creaties te maken. Het werkt motiverend als mensen vanuit alle streken en leeftijden er positief op reageren.
Wat ik ook mooi vind, is dat mijn denkwijze aanstekelijk werkt. Als je eenmaal in alle vormen en objecten dieren kunt zien, dan is er geen weg meer terug. Deze positieve energie wil ik graag overbrengen op zoveel mogelijk mensen.

Alle werken van Martijn Schrijver


Waarom je kiest voor Cheetah Hill als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Cheetah Hill

Koop dit digital art werk Cheetah Hill van Martijn Schrijver als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 997 426
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.