Chevrolet Corvette C1 uit 1960 voor de Amerikaanse vlag van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 664491
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

De Chevrolet Corvette C1 gebouwd in 1960 is, zoals je zou kunnen vermoeden, de eerste Chevrolet sportwagen in het beroemde Chevrolet Corvette assortiment. Welke lijnen heeft een Chevrolet Corvette C1 die u terugsturen naar de gouden jaren zestig van de vorige eeuw. De Chevrolet Corvette is een tweezits sportwagen die u graag met uw partner rijdt of gewoon alleen... heerlijk.

Dit schilderij van de Chevrolet Corvette C1, gebouwd in 1960, met de Amerikaanse vlag op de achtergrond is te koop in verschillende maten en kan zowel op doek als op hout en metaal worden afgedrukt. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat er overheen waardoor het meer diepte krijgt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken