Chevrolet Corvette Stingray 1967 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 742778

8% Hemelvaart korting
Nog 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 137 gratis verzending!

Omschrijving

Hier wordt de legendarische Chevrolet Corvette 427 Stingray uit 1967 in profiel afgebeeld. Elk detail van de Chevrolet Corvette is terug te vinden op dit schilderij en zal zeker elke autoliefhebber verbazen.

Dit schilderij van de Chevrolet Corvette Stingray bouwjaar 1967 in profiel tegen een zwarte achtergrond is in diverse afmetingen te koop en kan zowel op canvas als op hout en metaal worden afgedrukt. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat eroverheen wat het schilderij meer diepte geeft.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken