Chevrolet Impala Special Sport 1958

Werkcode: 742 784 Kopieer de werkcode

Jan Keteleer profielfoto De Chevrolet Impala Special Sport is geliefd bij Amerikaanse autoliefhebbers omdat hij symbool staat voor een generatie auto's; Chevrolet is bij uitstek het betaalbare automerk voor iedereen die met het hele gezin in klasse wil reizen.

Dit schilderij van een Chevrolet Impala Special Sport Coupe uit 1958 kan zeer groot worden afgedrukt op verschillende materialen. Het werk heeft een panoramische verhouding en is zeer geschikt om in een werkruimte, showroom of gewoon thuis een detail aan te brengen dat indruk zal maken op uw bezoekers. - –

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Meer weten over Jan Keteleer?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    U. Holwerda
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    dorine van de Oever
    Nederland
    5 / 5

    Wat een top service, en wat bieden ze snelle en goede oplossingen. Ook denken ze fijn en snel met je mee. Het zijn echt toppers

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2022
    Peter
    Nederland
    4.5 / 5

    Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Jenkykat
    Nederland
    5 / 5

    Een geweldig bedrijf met zeer deskundige werknemers. Er wordt precies uitgelegd wat de mogelijkheden in materiaal zijn en denken ook mee als je niet helmaal (niet zo verwonderlijk) weet welk werk je op de muur wilt hebben. De keuze is zeer groot! Bij dit bedrijf nemen ze alle tijd voor je! Zeer tevreden over levertijd, klantenservice en het product zelf. TOP!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
    Jan
    Nederland
    5 / 5

    Mooie duidelijke website. Prettig contact, wordt direct op mail gereageerd. I.v.m. verjaardag, snelle levering, en precies volgens afspraak geleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
    Adri
    Nederland
    5 / 5

    Heel erg goed
    Mijn ervaring is nog maar gebaseerd op 1 aankoop, maar ik ben daar erg tevreden over. Het schilderij was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn. Heel goed ingepakt waardoor kans op beschadigen klein is. Ook communicatie via mail was prettig. Zal zeer zeker nog een keer iets bestellen. Zeer grote keuze.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
    Fredérique
    Nederland
    5 / 5

    Topservice
    Het werk was zeer mooi en hoogstaand afgewerkt. Had gevraagd om een snelle levering, en dit werd tot in de puntjes geregeld.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    C.Aangeenbrug
    Nederland
    5 / 5

    Het werk was zorgvuldig ingepakt, het canvas hangt erg mooi aan de muur. We zijn er erg blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
    Christina Korbee
    Nederland
    5 / 5

    Super fijne klantenservice die met je meedenkt.
    En daardoor een mooi en uniek exemplaar aan de muur bij ons thuis.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Ruud
    Nederland
    5 / 5

    Werkaandemuur, beveel ik een ieder aan!
    Ik heb veel besteld bij internet bedrijven, echter Werkaandemuur slaat alles, als het gaat om Service! Product was niet naar wens, en is kosteloos en snel opgelost! Kreeg binnen een week de goede uitvoering, en deze hangt nu te pronken boven de tafel. Ik beveel dan ook en ieder Werkaandemuur aan, topbedrijf!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Ronny
    Nederland
    5 / 5

    Ik vind de canvas die ik besteld heb top heel mooi verzorgd en netjes afgeleverd. Ik was zo tevreden dat ik al een tweede besteld heb. Super gewoon

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
    Albert Hoek
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Received 3 beautiful canvases for the 2nd time this week. Just like a few years ago, friendly and good contact, excellent quality and fast delivery. Certainly not the last time for an order! (Original) Deze week voor de 2e keer 3 prachtige canvassen ontvangen. Net als een paar jaar geleden vriendelijk en goed contact, prima kwaliteit en snelle levering. Zeker niet de laatste keer voor een bestelling!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Chevrolet Impala Special Sport 1958 van Jan Keteleer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
52,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden