Chevrolet pick-up vintage en roestig

- Werkcode: 347 915

autofotografie nederland over Chevrolet pick-up vintage en roestig

Chevrolet pick-up. Gefotografeerd in vintage/retro-stijl in blauw en bruin tijdens Classic Days Schloss Dyck in Duitsland met een dramatische lucht na een korte bui.
Het is een stoer werkpaard. De robuustheid straalt van het ontwerp af. Alleen al die grille en de neus geeft de indruk van kracht en het doorzettingsvermogen die zo nodig is in het leven op het Amerikaanse platte land.
De eigenaar heeft er bewust voor gekozen om de historie die de lak heeft ondergaan te laten bestaan. Hierdoor word nog meer het gevoel van een hard en werkzaam leven geaccentueerd.
autofotografie nederland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door autofotografie nederland

Eigenlijk is de volledige naam 'okkofoto's autofotografie-nederland'. Vanaf hele jonge leeftijd is automotive en fotografie mij met de paplepel ingegoten. Omdat ik geen groot genoeg hart heb om te race, en mijn portemonnee niet groot genoeg is, heb ik mijn passie voor auto's en motoren ten dienste gesteld aan het fotograferen ervan.

Alle werken van autofotografie nederland


Waarom je kiest voor Chevrolet pick-up vintage en roestig op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Chevrolet pick-up vintage en roestig

Koop de foto Chevrolet pick-up vintage en roestig van autofotografie nederland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 347 915
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden