Chicago Skyline

- Werkcode: 241 183

Photo Wall Decoration over Chicago Skyline

De mooiste skyline ter wereld : De Chicago Illinois skyline, althans wat mij betreft. Hier op een vroege zeer koude winterse ochtend vastgelegd. Het was ruim onder de -20 graden Celsius en het water in "Lake Michigan" was bevroren waardoor de skyline mooi weerspiegeld wordt in het ijs. Het mooie van de Chicago skyline zijn uiteraard de prachtige gebouwen maar gezien vanaf deze kant de symmetrie welke nu versterkt wordt door de reflectie in het ijs.
Photo Wall Decoration profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photo Wall Decoration

Photo Wall Decoration Shop, een prachtige verzameling van hoge kwaliteit wanddecoraties voor aan de muur thuis of voor op kantoor. Hier vindt u unieke beelden van onder andere New York, San Francisco, Chicago en Los Angeles maar ook natuurlijk van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en niet te vergeten Haarlem. Naast de stadsgezichten staan er ook prachtige afbeeldingen van landschappen en architectuur in mijn shop. Dit allemaal door mijzelf gemaakt en met veel passie en toewijding bewerkt.

Voor meer mogelijkheden, suggesties en ander vragen, kunt u terecht via de contact pagina van Werk aan de Muur contact of stuur een mailtje naar info@photowalldecoration.com

Meer werk van mij kunt u vinden op o.a. https://www.flickr.com/photos/from-reinier waar ik de meeste foto's die ik maak online zet en op mijn websites https://photoartwalldecoration.com/ en https://photowalldecoration.shop/

Met vriendelijke groet,

Reinier Snijders, Photo Wall Decoration

Alle werken van Photo Wall Decoration


Meer weten over Photo Wall Decoration?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Chicago Skyline op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Chicago Skyline

Koop de foto Chicago Skyline van Photo Wall Decoration op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 241 183
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
170,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden