Chilean girl

Werkcode: 1 051 382 Kopieer de werkcode

BL Photography profielfoto Een Chileens meisje uit het Patagonische deel van Chili.

Dit werk wordt aangeboden door BL Photography

Mijn hele leven ben ik een echte 'maker' geweest. Of het nu met echt materiaal is of digitaal. Ik maak dingen graag tastbaar en visueel. In mijn dagelijks leven werk ik als grafisch ontwerper, dus geweldige visuals maken is iets dat me echt op gang brengt.

Bij fotografie is het mijn uitdaging om onderwerpen en verhalen zo mooi mogelijk weer te geven. Daarom sta ik vaak wat langer stil bij situaties waar anderen soms gewoon aan voorbij gaan.

Ik hoop dat je hier hetzelfde kunt doen en geniet van mijn foto's.

Bart Loomans

Meer weten over BL Photography?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Kikkert
Nederland
5 / 5

SUPER blij met onze aankoop bij Werken aan de Muur. Vlotte vriendelijke service met bijgeleverde foto's als eindresultaat

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
D Lok
Nederland
3.5 / 5

Top
Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
David Vijsma
Nederland
5 / 5

Echt een uitstekend bedrijf die vooral qua communicatie een dikke 10 verdient. Als de mail onduidelijk is krijg je zoals in mijn geval een hele goede niet haastige uitleg van Simone . Echt een top bedrijf in de digitale oceaan.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
Albert & Conny
Nederland
5 / 5

Prachtig kwaliteit canvas, fotopapier en keurige levering.
Goede uitgebreide website. Vriendelijke medewerkers. Goede informatie over leveringstijden. En zeer mooie kwaliteit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Elise
Nederland
5 / 5

Super service!
Omdat we er niet uitkwamen, hebben we de mensen van Werk aan de muur om suggesties gevraagd. Daar zat een aantal beelden tussen die we zelf ook hadden geselecteerd, maar ook een aantal nieuwe suggesties. We zijn hierdoor op andere gedachten gebracht en konden een keuze maken waar we beiden achter staan! Super!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Petra
Nederland
5 / 5

Superblij met ons nieuwe gedurfde kunstwerk aan de muur. Heeft zeer goed uitgepakt bij onze meubels, prachtige kwaliteit en perfect verzonden en ingepakt. Verder hele leuke updates over de maker en duidelijke tips over maten kiezen en ophangen. Voor herhaling vatbaar!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Henk
Nederland
4 / 5

Keurig verzorgd het is echt goed
Het schilderij is mooi en is keurig gemaakt en stevig verpakt en verstuurd

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Esther
Nederland
5 / 5

Een absolute aanrader!
Dankzij de duidelijke uitleg over de verschillende materialen heb ik de voor ons perfecte keuze kunnen maken. De voorstelling van een bepaalde maat van het werk boven een bank maakte ook de keuze voor de afmetingen een stuk makkelijker. De verzending is ook prima en vlot verlopen. Onze vraag over een per ongeluk bijgeleverde aluminium strip werd snel beantwoord. Als ik nog iets voor aan de muur zoek, weet ik waar ik moet zijn!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
DJ Moedt
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit.
Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Leny Berben
Nederland
5 / 5

Mooie collectie
Ruime keus, fijn dat je met een app kunt kijken Hoe het uitziet. Bezorging is goed verzorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
Corma
Nederland
5 / 5

Prachtig materiaal, goed afgebeeld in de webshop en zorgvuldige aflevering.
Inmiddels het derde werk aangeschaft en zoals eerdere werken fantastisch. Vorige keren telefonisch contact gehad en zeer goed advies gehad kortom een heel goed gevoel heb ik bij We er k aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Nikky Pék
Nederland
5 / 5

Prachtig mooi schilderij van canvas met baklijst ontvangen We zijn er super blij mee!! En wat een top service Werk aan de Muur krijgt een dikke 10 Fijne feestdagen aan alle medewerkers Vriendelijke groeten Manuela Pék

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Chilean girl van BL Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden