Chrysler Building New York Reflectie (Zwart-Wit)

van JPWFoto

Chrysler Building New York Reflectie (Zwart-Wit) van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 68946
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

De gebouwen van de stad New York. Bekend en onbekend, ze blijven mij fascineren. Natuurlijk zijn de iconen van New York, zoals de Empire State Building, Brooklyn Bridge, Flatron Building, Freedom Tower, Chrysler Building en anderen het meest in de oog springend. Al vele duizenden keren zijn ze op de foto vastgelegd. Hoe krijg je dan toch nog een (hopelijk) uniek resultaat. Op die manier loop ik door steden als deze. Iedere straat en straathoek biedt voor dit soort gebouwen weer een nieuw perspectief. In het geval van Chrysler Building stuit ik plotseling om een bankgebouw aan de overzijde, met een omvangrijke glaswand. De felle zon geeft een krachtig licht op het wit van Chrysler Building. Hierdoor krijg ik een prachtige reflectie van het gebouw in deze glaswand. En zo heb ik Chrysler Building dubbel gevangen in één beeld. Sterke diagonale lijnen met verschillende tonen die een dynamisch beeld opleveren van dit unieke gebouw.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken