Een Werk aan de Muur shop

Cinque Terre Riomaggiore Ligurië/Toscane Italië

- Werkcode: 881 285

Marianne van der Zee over Cinque Terre Riomaggiore Ligurië/Toscane Italië

Cinque Terre bestaat uit vijf dorpjes, Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza en Monterosso al Mare.
Het zijn prachtige kleurrijke dorpjes.

Wij zijn er met de boot naartoe gegaan (opgestapt in Portovenere). Gelukkig was het wat vroeger in het voorjaar dus qua toerisme wel te doen.

Het ligt in een prachtig natuurgebied in Ligurië langs de Italiaanse Riviera net boven Toscane.
Marianne van der Zee profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne van der Zee

Ik geniet ervan om de dingen die me aanspreken te kunnen vastleggen met mijn camera. Hoewel ooit gestart als architectuurfotograaf vind ik het werken in en met andere disciplines ook erg leuk en uitdagend. Kleuren, lijnen, vormen vastleggen of een "eigen beeld" creëren, ik doe het allemaal even graag.


Opleiding:

Ik ben gestart met een opleiding voor architectuur fotografie met als mentor Robert Oerlemans docent fotografie kunstacademie Den Haag.
Later gevolgd door een 4 jarige art-studie "beeldend" bij het UCK te Utrecht en een cursus zeefdrukken bij het CKE te Eindhoven.

Hoewel ik nog steeds, nu als vrij werk, in hoofdzaak architectuur fotografeer vind ik het werken in en met andere disciplines ook uitdagend.
Bijvoorbeeld door het maken van collages, fotograferen van natuur- in de sfeer van de 17e eeuw of het combineren van tekenen en fotografie met
Photoshop. Ook een "eigen beeld" creëren door middel van uitsneden van foto's of combinaties van technieken/materialen/collages is iets wat ik graag doe.

Voor de architectuur fotografie gaat mijn voorliefde uit naar moderne architectuur liefst gefotografeerd in zwart-wit hetgeen, in mijn beleving,
het lijnenspel beter tot zijn recht doet komen.

Alle werken van Marianne van der Zee


Waarom je kiest voor Cinque Terre Riomaggiore Ligurië/Toscane Italië op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Cinque Terre Riomaggiore Ligurië/Toscane Italië

Koop de foto Cinque Terre Riomaggiore Ligurië/Toscane Italië van Marianne van der Zee op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 881 285
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
225,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.