Cirkels van Spiralen van Tropische Vissen I

van Tis Veugen

Cirkels van Spiralen van Tropische Vissen I van Tis Veugen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 914354
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
235 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De tropische vissen zwemmen heen en weer tussen de onderling verbonden spiralen. Dankzij de cirkel van spiralen zwemmen de vissen rond en rond. De blauwe en groene vissen in een cirkel vormen een perfecte vlakvulling. De groene vissen verbinden de cirkels met een soortgelijk spiraalpatroon. Bovendien zijn opvolgende cirkels ietwat geroteerd wat ook weer een spiraal vormt.
Deze foto is geschikt om zowel vierkant als cirkelvormig af te drukken.

Dit werk wordt aangeboden door Tis Veugen

Tis Veugen profielfotoMijn opleiding tot wiskundige en mijn ervaring als software programmeur zijn de basis elementen voor het ontwerpen van mijn kunstwerken. Sinds mijn pensioen in 2019 heb ik een begin gemaakt met het creëren van digitale kunst met een wiskundige inslag. De werken van M.C. Escher vormen hierbij een bron van inspiratie. Dankzij zelf ontwikkelde programma's op de computer ben ik in staat aan Escher's werken extra dimensies toe te voegen in de vorm van structuren met fotografisch materiaal.

Alle werken