Cirkels van Spiralen van Tropische Vissen I

- Werkcode: 914 354

Tis Veugen over Cirkels van Spiralen van Tropische Vissen I

De tropische vissen zwemmen heen en weer tussen de onderling verbonden spiralen. Dankzij de cirkel van spiralen zwemmen de vissen rond en rond. De blauwe en groene vissen in een cirkel vormen een perfecte vlakvulling. De groene vissen verbinden de cirkels met een soortgelijk spiraalpatroon. Bovendien zijn opvolgende cirkels ietwat geroteerd wat ook weer een spiraal vormt.
Deze foto is geschikt om zowel vierkant als cirkelvormig af te drukken.
Tis Veugen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tis Veugen

Mijn opleiding tot wiskundige en mijn ervaring als software programmeur zijn de basis elementen voor het ontwerpen van mijn kunstwerken. Sinds mijn pensioen in 2019 heb ik een begin gemaakt met het creëren van digitale kunst met een wiskundige inslag. De werken van M.C. Escher vormen hierbij een bron van inspiratie. Dankzij zelf ontwikkelde programma's op de computer ben ik in staat aan Escher's werken extra dimensies toe te voegen in de vorm van structuren met fotografisch materiaal.

Alle werken van Tis Veugen


Waarom je kiest voor Cirkels van Spiralen van Tropische Vissen I op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Cirkels van Spiralen van Tropische Vissen I

Koop dit digital art werk Cirkels van Spiralen van Tropische Vissen I van Tis Veugen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 914 354
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
259,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden