Citroen 2CV voor de Franse vlag van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 661107
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

De Citroen 2CV wordt ook wel een geit of een eend genoemd, afhankelijk van het land, maar in Frankrijk noemen ze het een "deuce". Frankrijk heeft een traditie van het bouwen van bijzondere auto's, altijd geïnspireerd door hun manier van leven. De Citroen 2CV is ook gebaseerd op deze traditie. Citroen heeft de missie met glans volbracht, maak een auto waarin je een zak aardappelen bergopwaarts kunt vervoeren over de steile en kronkelige bergweggetjes.

Dit schilderij van de Citroen 2CV uit 1970 voor de Franse vlag is te koop in verschillende maten en kan zowel op doek als op hout en metaal worden afgedrukt. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat er overheen waardoor het meer diepte krijgt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken