Citroen DS-23 Injectie Pallas 1972

van Jan Keteleer

Citroen DS-23 Injectie Pallas 1972 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 571895
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Citroen DS werd door Citroën geleverd in verschillende uitvoeringen: salon (sedan), stationwagon (stationwagon) en cabriolet (cabriolet). Verschillende carrosseriebouwers bouwden ook ambulances op basis van de Citroën DS. Deze modificaties werden relatief eenvoudig doorgevoerd door een unieke combinatie van kenmerken van de Citroën DS voorwielaandrijving, zelfdragend platformchassis, losse carrosseriedelen, hydraulisch systeem, kapitaalkrachtige doelgroep en de grote circulatie en lange productieperiode van het model.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken