Citroen DS met Franse vlag

van Jan Keteleer

Citroen DS met Franse vlag van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 661127
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
90 gratis verzending!

Omschrijving

De Citroen DS heeft de bijnaam "de Snoek". Als je de Citroen DS ziet, weet je waarom. De Citroen DS was en is nog steeds een vooruitstrevende auto vanwege de technieken die ervoor zijn uitgevonden. Hij heeft het zachtste onderstel dat in auto's te vinden is. Een leuk gegeven is dat de Citroen DS vanwege dat onderstel regelmatig wordt gebruikt voor het monteren van filmcamera's. Tijdens het rijden is het mogelijk om te filmen zonder te schudden.

Dit schilderij van de Citroen DS uit 1970 voor de Franse vlag is te koop in verschillende maten en kan zowel op doek als op hout en metaal worden afgedrukt. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat, waardoor het meer diepte krijgt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken