Citroën Traction Avant gebouwd in 1938 in profiel van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 664548
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137 gratis verzending!

Omschrijving

Hier wordt de legendarische Citroën Traction Avant uit 1938 in profiel weergegeven. Elk detail van de Citroën Traction is terug te vinden in dit schilderij en zal elke autoliefhebber zeker verrassen.

Dit schilderij van het Citroën Traction productiejaar 1938 in profiel tegen een zwarte achtergrond is in verschillende maten te koop en kan zowel op doek als op hout en metaal worden afgedrukt. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat waarover het meer diepte krijgt. Dit schilderij kan op zeer groot formaat worden afgedrukt en heeft een panoramische verhouding.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken