Een Werk aan de Muur shop

City Sunrise

- Werkcode: 561935

Qeimoy over City Sunrise

Eén van de meest adembenemende zonsopgangen die ik als fotograaf heb mogen beleven. Neerkijkend op een ontwakend stedelijk landschap, onder een vlammend kleurenspektakel. Van minuut tot minuut veranderend en vastgelegd op het hoogtepunt, waarbij de hemel in brand leek te staan. Rookflarden schrijven gouden teksten in de lucht en ergens in de verte maakt een zwerm vogels haar eerste ronde van de dag.
Qeimoy profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Qeimoy

Qeimoy is Conny Franssen. Autodidact in fotografie, tekenen, schilderen, en allerlei andere creatieve passies! Gek op abstract. Heerlijk om juweeltjes uit de alledaagse omringende wereld los te weken en tot een nieuw beeld te maken. Geweldig wat een toeschouwer erbij fantaseert! Maar ook de magie van de natuur boeit mij.
Ik wil jou als toeschouwer verrassen. Je energie en emoties beïnvloeden met een beeld. Met kleur. Met vormen. Met een sfeer. Met vrolijkheid, rust, dynamiek, kracht en kleur. Met werken vanuit het hart.

Alle werken van Qeimoy


Waarom je kiest voor City Sunrise als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

City Sunrise

Koop de foto City Sunrise van Qeimoy op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 561935
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.