Coca-Cola Refresh Yourself van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438225

8% korting
Nog 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 137 gratis verzending!

Omschrijving

Als je dol bent op pop art, Coca-Cola of het menselijk lichaam in zijn naakte pracht, zul je gaan houden van alles wat dit stuk in je ruimte kan brengen. Dit is een geweldig voorbeeld van pop-art, omdat het de menselijkheid die inherent is aan een naakt lichaam naadloos combineert met producten en reclameslogans. De toevoeging aan de klassieke Coke-slogan "Verfris uzelf" zal zeker het deel van uw geest stimuleren dat naar betekenis zoekt in iets dat opvalt als uniek. Er is iets aan dit stuk dat je nog lang zal dwingen. Je zult alles leuk vinden wat dit stuk suggereert.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken