Codrico Fabriek Rotterdam Rijnhaven Gebouw

- Werkcode: 814 152

Jeroen Kleiberg over Codrico Fabriek Rotterdam Rijnhaven Gebouw

Het beeld legt de unieke en opvallende architectuur vast van de Codrico-fabriek, gelegen in het Rijnhavengebied van Rotterdam. De fabriek valt op door zijn prominente 'groene kubus', een moderne toevoeging aan het gebouw die contrasteert met de industriële geschiedenis van de fabriek. De groene kubus is bedekt met planten en gebladerte en vormt een opvallend visueel contrast met de omringende industriële gebouwen. Het beeld toont de mix van oud en nieuw in de architectuur van de fabriek, en hoe de natuur is geïntegreerd in het stedelijke landschap. De Codrico-fabriek is een geliefd onderdeel van het Rijnhavengebied in Rotterdam, bekend om zijn industriële geschiedenis en de opmerkelijke 'groene kubus' die aan het gebouw is toegevoegd. Het beeld benadrukt de unieke architectuur van de fabriek en hoe deze opvalt in het omringende industriële landschap. Het toont de integratie van de natuur in de stedelijke omgeving en hoe de groene kubus een iconisch symbool is geworden van de fabriek en het Rijnhavengebied.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Laat je meenemen op een reis langs de mooiste plekken van de wereld. Mijn passie voor het buitenleven en minder bekende bestemmingen inspireert mij om de wereld te verkennen en vast te leggen in prachtige beelden. Van ongerepte natuur tot drukke stadsgezichten, elke locatie heeft zijn eigen unieke schoonheid.

Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Op https://www.bestemmingonbekend.nl publiceer ik mijn reisverhalenl. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.com

Laat u inspireren door de unieke beelden die ik tijdens mijn reizen heb vastgelegd en haal een stukje van de wereld in huis door een foto te kopen die ik hier aanbied.

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Codrico Fabriek Rotterdam Rijnhaven Gebouw op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Codrico Fabriek Rotterdam Rijnhaven Gebouw

Koop de foto Codrico Fabriek Rotterdam Rijnhaven Gebouw van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 814 152
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden