Concorde in vlucht in de lucht

- Werkcode: 352 619

okkofoto over Concorde in vlucht in de lucht

Concorde van Air France, productienummer 001 van 1969, in de lucht met wolken, lijkt het. Dit specifieke exemplaar staat echter op het dak van Auto & Technik Museum Sinsheim, Duitsland. Wat wel klopt, is dat ik op de vleugel sta om deze foto te maken. Elk perspectief is afhankelijk van een bepaald standpunt. Om de suggestie van vlucht meegegeven heb ik ervoor gekozen om in de nabewerking de lucht bovenin beeld net een tint donkerder te maken.
Dit futuristische en supersonische vliegtuig (2 x de snelheid van het geluid) heeft mij als liefhebber van science fiction, futurisme en technologie, vanaf mijn vroege jeugd geprikkeld. Ik las hier voor het eerst over in de Kijk, een populair wetenschappelijk blad. Een abonnement op dat blad had ik al toen het nog een matig geprint weekblad was. Als ik naar deze compositie kijk nodigt het mij uit om in mijn fantasie briljante reizen te maken. Daar nodig ik ieder ander ook graag voor uit.
okkofoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door okkofoto

okkofoto maakt foto's:
- (organisatie)portret fotografie
- architectuur, industrieel erfgoed en stadsgezichten
Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op: info@okkofoto.nl

Alle werken van okkofoto


Waarom je kiest voor Concorde in vlucht in de lucht op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Concorde in vlucht in de lucht

Koop de foto Concorde in vlucht in de lucht van okkofoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 352 619
Kies het materiaal Meer info
Aluminium
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
205,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden