Corsicaans huis in gouden uur van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 153884
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Een huis in het noorden van Corsica in de heuvels van Santa Reparata Di Balagna. De foto is genomen aan het einde van de dag tijdens het gouden uur. De zon zakte achter de heuvels en gaf een warme, gele gloed aan het licht dat op de bomen en planten viel. En dat gaf nog meer sfeer aan het al prachtige landschap in Corsica.

Santa Reparata Di Balagna is overigens zeker een bezoek waard vanwege de locatie. Het is een kleine gemeenschap in de heuvels, maar je hebt er een prachtig uitzicht op het dorp L'Île-Rousse aan de kust met z'n haven. Je ziet er ook de ferry's vanuit Frankrijk en Italië aankomen.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken