Creatief met metaalspanen

- Werkcode: 1 068 124

Erik Reijnders over Creatief met metaalspanen

Metaal is een mooi materiaal wat vete toepassingen kent. Om het in de gewenste vorm te krijgen zijn er vele technieken beschikbaar . Elke techniek heeft zo haar eigen toepassingsgebied en mogelijkheden. Veel van deze technieken veroorzaken ook rest materiaal of afval. gelukkig kan bij metaal alles opnieuw worden gebruikt. In deze tijd van opwarming van onze planeet is dat een groot goed. wat we opnieuw kunnen gebruiken belast onze wereld niet of minder. Voordat dit metaal haar weg terug vind naar een hoogoven maak ik er een abstract van. Het is wat overblijft na een specifieke verspaning techniek. De klunsch-frees beweegt loodrecht naar beneden steeds een stapje opzij . de spaan die onderaan het werk ontstaat is gekruld en lijkt gelaagd te zijn. Leuk om abstracte foto’s met te bedenken. Mooi om eindeloos naar te kijken. Dit werk achter acryl komt goed tot haar recht in een industrieel interieur.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Creatief met metaalspanen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Creatief met metaalspanen

Koop dit digital art werk Creatief met metaalspanen van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 068 124
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
82,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden