Een Werk aan de Muur shop

DANGEROUSLY IN LOVE

- Werkcode: 894 145

Atelier Kunst en Ko over DANGEROUSLY IN LOVE

Dit kunstwerk maakt onderdeel uit van onze serie erotische kunstwerken - Red Venus. De Romeinse godin van de liefde en oorspronkelijk beschermster van tuinen en wijngaarden. Red Venus is onze ode aan de vrouw. Aan MOeder NAtuur - afgekort MONA.
In dit kunstwerk hunkert het hart van Venus overduidelijk naar liefde, maar niet in de zinnelijke vorm zoals je op het eerste gezicht zou denken. Het gaat hier om het kind die we allemaal in ons hebben die hunkert naar aandacht en een onvoorwaardelijk houden van tot ver nadat de spreekwoordelijke navelstreng is doorgeknipt.
Atelier Kunst en Ko profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Atelier Kunst en Ko

HOME IS WHERE THE ART IS

Atelier Kunst en Ko is het samenwerkingsverband van de Leidse kunstenaars Peter en Sven de Ru. De grafische inslag van zoon Sven vult de schilderkunstige achtergrond van vader Peter goed aan. De samenwerking werkt inspirerend en leidt tot nieuwe inzichten in onze kunst. Door de verschillende invalshoeken ontstaan kunstwerken met een meerwaarde. Wat die meerwaarde is laten we graag aan jou over. Net als de keuze met welk kunstwerk je van je huis een thuis maakt.

Alle werken van Atelier Kunst en Ko


Waarom je kiest voor DANGEROUSLY IN LOVE op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

DANGEROUSLY IN LOVE

Koop dit digital art werk DANGEROUSLY IN LOVE van Atelier Kunst en Ko als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 894 145
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.