Een Werk aan de Muur shop

DEVENTER WILHELMINABRUG EN DE WELLE TIJDENS ZONSONDERGANG

- Werkcode: 636577

Bart Ros over DEVENTER WILHELMINABRUG EN DE WELLE TIJDENS ZONSONDERGANG

DEVENTER WILHELMINABRUG EN DE WELLE TIJDENS ZONSONDERGANG

Deventer is een gemeente in het zuidwesten van de Nederlandse provincie Overijssel. Met 100.718 inwoners, is Deventer in Nederland de jongste gemeente die het inwoneraantal van 100.000 heeft overschreden. Deventer is de derde gemeente van Overijssel en de op een na grootste gemeente van Salland.

De Wilhelminabrug, genoemd naar Wilhelmina der Nederlanden, verbindt de provincies Gelderland en Overijssel ter hoogte van Deventer. De brug over de IJssel werd gebouwd tussen 1939 en 1943, maar bij de aftocht in april 1945 door het Duitse bezettingsleger opgeblazen.
Bart Ros profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bart Ros

HALLO ?, MIJN NAAM IS BART ROS.
FOTOGRAAF EN STADSFOTOGRAAF UIT DEVENTER OVERIJSSEL
En ik ben architectuur, interieur en stadsfotograaf werkzaam in de regio Deventer en Overijssel. Bijna dagelijks kan je mij vinden aan de IJssel of in de historische straten van onze Hanzesteden in Nederland. Druk bezig om jullie unieke beelden te brengen.

Deze beelden kunnen we samen inzetten voor marketingdoeleinden en online media. Daarnaast maakt ik boeken en kalenders van mijn fotografie, geef ik les en hou ik meerdere keren er jaar leuke fotowalks.

Ik ben als fotograaf gevestigd in Deventer; een prachtige historische stad, omgeven door de vrije natuur. Het resultaat van mijn liefde voor fotografie en de stad Deventer is de kalender van Deventer met 12 unieke foto’s en stadsaanzichten van Deventer en de omgeving. En een boek over Deventer met nog meer unieke beelden met de naam. “Buitengewoon Deventer 2: Deventer en Omstreken“.

Alle werken van Bart Ros


Waarom je kiest voor DEVENTER WILHELMINABRUG EN DE WELLE TIJDENS ZONSONDERGANG op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

DEVENTER WILHELMINABRUG EN DE WELLE TIJDENS ZONSONDERGANG

Koop de foto DEVENTER WILHELMINABRUG EN DE WELLE TIJDENS ZONSONDERGANG van Bart Ros op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 636577
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.