Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 1 dag en 13 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Dagen Die Voorbij Gaan

- Werkcode: 1 022 306

Ellen Borggreve over Dagen Die Voorbij Gaan

Deze twee bomen hebben er altijd uitgezien alsof ze een soort relatie hadden. Ik ken ze al mijn hele leven en ze lijken bij elkaar te horen. Ik nam deze foto in de lente, met kleine witte bloemetjes rechts op de achtergrond. Het was ook de laatste keer dat deze twee bomen er zo interactief uitzagen, want de boom op de achtergrond is al zijn grote takken kwijt en hij lijkt nu geamputeerde zijn. Het zal niet lang meer duren voor hij er helemaal niet meer is. De berk op de achtergrond is ook verdwenen. Deze majestueuze bomen uit vervlogen tijden hebben het moeilijk om te overleven en dat breekt mijn hart. Ze voelen aan alsof ze deel uitmaken van mijn familie, ze hebben mijn voorouders al vaak voorbij zien komen. Zij zijn het die mij oproepen om hun verhaal te vertellen, of beter gezegd om mijn verhaal over hen te vertellen. Om de magie van deze prachtige manifestaties van het leven te delen. Ik denk dat ik van niets meer hou dan van deze oude bomen, met hun ingewikkelde takken die zich uitstrekken op zoek naar het licht, met de littekens van de tijd op hun schors en hun bladerkronen. Ik zal ze blijven fotograferen voor mijn project over bomen die tot mijn persoonlijke geschiedenis behoren. Alleen al omdat het tonen van hun schoonheid bij anderen misschien een drang opwekt om ze te beschermen
Ellen Borggreve profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen Borggreve

Ellen Borggreve is een landschapsfotograaf en auteur van o.a. Woodscapes en Praxisbuch Wälder fotografieren. Ze is geboren en getogen in de bossen van de Veluwe waar haar liefde voor bomen ontstaan is. Naast bossen fotografeert ze echter ook graag de Nederlandse kust.

De focus ligt op verstilde scenes die buiten de realiteit van alledag lijken te liggen, zonder mensen in beeld, waarbij onderwerpen die op het punt staan te verdwijnen vaak het onderwerp zijn. Het vluchtige van patronen in het zand, maar vooral ook oude woudreuzen die door klimaatverandering in razend tempo verdwijnen.

Ellen is een awarded photographer op 1x en is in 2019 door Photoblog uitgeroepen tot één van werelds beste landschapsfotografen. Haar werk is gepubliceerd in boeken, Natuurfotografie Magazine, Focus, Landscape Photography Magazine, On Landscape en vele andere publicaties. Ze deelt haar kennis mede opgedaan tijdens haar lange carrière als soft sculpture artist en designer in combinatie met meer dan 40 jaar ervaring in fotografie in de vele artikelen die ze schrijft voor oa Landscape Photography Magazine en ook haar eigen blog. Daarnaast geeft ze graag les waarbij ze de individuele visie van fotografen voorop stelt.

Alle werken van Ellen Borggreve


Waarom je kiest voor Dagen Die Voorbij Gaan op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dagen Die Voorbij Gaan

Koop de foto Dagen Die Voorbij Gaan van Ellen Borggreve op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 022 306

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 1 dag en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-122,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.