Dahlia Power

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 373545
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!

Omschrijving

De tuin moest weer een beetje kleurrijker worden dus op naar het tuincentrum. Na het in de verschillende bakken planten van de aankoop maak ik meestal ook even een rondje door de tuin met het fototoestel.

De dahlia is een prachtige bloem. En fotogeniek natuurlijk. Dat kan uitmonden in een rechttoerechtaan beeld. Ik vond het leuker om een beetje te spelen met kleur, compositie en texturen.
En in een collage samengevat levert dat een mijns inziens lekker kleurrijk beeld op.
Groot aan de muur hoorde ik al enkele mensen in mijn omgeving zeggen. Ik zeg: DOEN ;-)

Over Rob van der Pijll

Rob van der Pijll profielfotoIk ben een enthousiaste passievolle vrijetijdsfotograaf. In mijn portfolio zult u een diversiteit aan fotografische beelden tegenkomen. Ik ben min of meer begonnen met abstracte, kleurrijke en vierkante beelden. Langzamerhand heeft mijn fotografische horizon zich verbreed met landschapsfotografie, beelden van en uit steden op onze reizen etc. Ik ben me meer bezig gaan houden met zwartwitfotografie.
Wat ik ook erg leuk vind om te doen is het samenstellen van beelden in collages. En dat dan specifiek in een 3x3 kader. Soms levert dat een kaleidoscopisch beeld op en soms ook een verzameling waar je toch even langer naar blijft kijken.

Ik probeer het gewone op een ongewone (= eigen) manier vast te leggen.
Aan u te beoordelen of ik daar in slaag. Mijn beloning zit in uw aandacht en als het kan de aanschaf van 1 of meer foto's.

Staan al mijn foto's hier op Werk aan de Muur? Nee, ik publiceer mijn foto's ook op mijn eigen website (robvanderpijll.weebly.com); op Instagram (@rvdp62) en op Facebook.
Ziet u daar iets wat niet hier te vinden is .... een berichtje en ik zet het hier op deze site.

Ik hoop dat u plezier beleeft aan wat ik u hier laat zien.

met vriendelijke groet,

Rob van der Pijll

Alle werken